top of page

HOUDEN PIJNKLACHTEN U WAKKER ?

MEDICAIR, herstelt ook uw nachtrust

GEMAAKT MET NATUURLIJKE, HOOGWAARDIGE MATERIALEN

IDEAAL BIJ DRUKPUNTPIJNEN

HEILZAAM VOOR ARTROSE EN SLECHTE BLOEDSOMLOOP

INNOVATIE OP BASIS VAN RESEARCH

DE BESTE GARANTIE VOOR EEN GEZOND SLAAPCOMFORT

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ SALUS.

IEDEREEN VERDIENT EEN GOEDE NACHTRUST

Heeft u vaak last van lage rugpijnen ? Van pijn in de schoudergewrichten of de heup ? Of tintelingen in de armen ? Dergelijke klachten kome veel voor en staan bekend als drukpuntpijnen en kunnen een serieuze domper zijn op uw nachtrust. Alle boxsprings en matrassen van Salus zijn ontworpen met uw slaapcomfort als uitgangspunt. Maar voor wie kampt met pijngerelateerde slaapproblemen is soms het besye nog niet goed genoeg.

 SALUS ONTWIKKELDE IN NAUWE SAMENWERKING MET GEZONDHEIDSPECIALISTE HET MEDICAIR SLAAPSYSTEEM. DIT IS SPECIAAL ONTWORPEN OM GEWRICHTS EN DRUKPUNTPIJNEN TIJDENS DE SLAAP TE MINIMALISEREN.

WAARIN SCHUILT DE KRACHT VAN MEDICAIR ?

Het MEDICAIR slaapsysteem combineert diverse voordelen die onmisbaar zijn voor een gezonde nachtrust. Dankzij de combinatie van losstaande en doorlopende veren zet de matras zich naar uw lichaam en wordt de tegendruk verlaagd. Verder zorgt het gebruik van hoogstaande natuurlijke materialen voor een optimale luchtcirculatie, dit ventilerend effect zorgt voor een perfecte balans tussen warm en koud.

bottom of page